Lapseki’de 20 Ağustos’ta yapılacak olan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Lapseki İlçe Başkanlığı seçimlerine Mustafa Başer aday olduğunu açıkladı. Başer, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: Kıymetli Lapsekili hemşehrilerim; Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin de belirttiği gibi, sonunda 14. Büyük Kurultayımızın icrasıyla sonuçlanacak olan seçimli demokratik sürecimiz başlamış bulunmaktadır ve bu süreç partimizin haklı ve tarihi mücadelesine güç katacaktır. 
Bu güce destek vermek, demokratik anlayışa hizmet etmek, aynı zamanda yaklaşan yerel seçimlerde davasına büyük bir şuurla sahip çıktığımız Milliyetçi Hareket Partimizi hakettiği başarılı sonuçlara kavuşturabilmek adına 20 Ağustosta yapılacak olan MHP Lapseki İlçe Başkanlığı seçiminde ilçe başkanılığına aday olduğumu sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. “2024’e Doğru Diyar Diyar Anadolu” temasıyla çıktığımız yolda Allah yar ve yardımcımız olsun.”
Tuğba KulasoyLapseki’de 20 Ağustos’ta yapılacak olan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Lapseki İlçe Başkanlığı seçimlerine Mustafa Başer aday olduğunu açıkladı. Başer, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: Kıymetli Lapsekili hemşehrilerim; Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin de belirttiği gibi, sonunda 14. Büyük Kurultayımızın icrasıyla sonuçlanacak olan seçimli demokratik sürecimiz başlamış bulunmaktadır ve bu süreç partimizin haklı ve tarihi mücadelesine güç katacaktır.