Özdil” Sayın çok değerli Lâpseki Cumhuriyet Halk Partisi ilçe, belde ve köy delegeleri, partimize gönül vermiş yoldaşlarım.
 Gururla söylüyorum ki; partimizin yüzyıllık tarihinde ilk kadın Lapseli İlçe Başkan adayıyım geçmiş dönemde partimizde üç yıla yakın kadın kolu başkanlığı yaptım. Bu dönemde yapmış olduğum çalışmalarımdan ve tecrübelerimden cesaret alarak bu göreve talibim.
 İlçemizde söylenen yok şunun adayı, yok bunun adamı söylemlerini kesinlikle kabul etmiyorum. Çalışmış olduğum dönemde de kimsenin adamı olmadım il ilçe ve genel merkeze bağlı olarak eylem ve çalışmalarımı tamamladım. Hepiniz bundan emin olmalısınız ki amacım partimizin ilçemizde ilimizde ve ülkemizde layık olduğu yere gelmesi için ben ve özenle seçtiğim çalışma arkadaşlarımla beraber var gücümüzle çalışmaktır. Bunu yapabilmem için önce şu ana kadar hepimizin gördüğü veya duyduğu küskünlükleri, kırgınlıkları bitirip mevkilerini partimiz ve partililerimiz için değil de kendileri için kullananları kendi çizgimize çekip emin adımlarla tek yumruk hareket etmektir Saygılarımla”dedi.Ercan ÖZÇETİN