"Hoşgeldin Küçük Hemşehrim" projesi kapsamında, belediye yetkilileri yeni doğan bebekleri ziyaret ederek, özel hediyelerle ilk anlarına dokunuyor.Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü'nün bünyesinde faaliyet gösteren Halkla İlişkiler Birimi personeli, ilçedeki yeni doğan bebekleri ziyaret ederek, Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz'ın hediyelerini ailelere ulaştırıyor.
Bu özel ziyaretler sırasında, Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz'ın özel olarak hazırlattığı hediyeler, bebekleri ve ailelerini mutlu ediyor. Projede amaç, bebeklerin dünyaya geldiği andan itibaren ailelerine ve ilçeye özel bir bağ hissetmelerini sağlamak. Bu jest aynı zamanda Lapseki Belediyesi'nin toplumun her kesimine duyarlılığını ve sosyal sorumluluk anlayışını vurguluyor.
Projeye başladığı günden beri, birçok aile ziyaret edilmiş ve yeni doğan bebeklerin ilk anlarında onları mutlu etmeye yardımcı olundu. Ziyaretler, sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşiyor, böylece aileler bu özel anlarını daha da değerli hissedebiliyorlar.
Lapseki Belediyesi'nden konu ile ilgili yapılan açıklamada, "Bizlerde Lapseki Belediyesi ailesi olarak Küçük Hemşehrilerimize  aileleriyle birlikte yaşayacakları sağlıklı uzun ömürler diliyoruz" denildi.
Tuğba Kulasoy