Ekim ayı meclis toplantısına AK Parti gurubundan Metin Yılmaz, Mustafa Kafadar, MHP gurubundan Halil Ergün, CHP gurubundan Mehmet Bilgin’in izinli sayıldıkları,  Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz’ın başkanlığını yaptığı Ekim ayı meclis toplantısına AK Parti Grubundan Beyti Doğan, Derya Doğan, Muhsin Orhan, MHP Grubundan Necdet Çelik, İYİ Parti’den Ceyhun Sefa İnan, İsmail Sınmaz, Seval Akça katıldılar.
Belediye hizmet binasının arka bölümünde bulunan artık bitme aşamasında olan ve belediyeye ait iş yeri ve dairelerin satış yetkisi için belediye encümenine oy birliğiyle yetki berildi.
Belediye başkanı Eyüp Yılmaz” Bunlar satıldığında ebetteki yatırıma dönüştürme gibi düşüncelerimiz var. Önümüzde birkaç tane projelerimiz var burdaka konutları ve iş yerlerini satarak bu düşündüğümüz projeleri hayata geçrmeyi planlıyoruz. Yapmayı planladığımız projelerin başında Kapalı Pazar yerinin üzerine yapılacak olan güneş enerjisi, bir soğuk hava deposu ve birde hal projemiz var bu projelerde kullanmak üzere ve gerektiğinde de diğer yapacağımız işler dede ve yaptığımız işlerde kullanmak üzere satıları yapıldığında bedellerini kullanmak istiyoruz”dedi. 
Ekim ayı meclis toplantısına misafir olarak MHP İlçe başkanı Hüseyin Sevinç yönetim kurulu üyesi ile birlikte katıldı.
 
Ercan Özçetin