İlçe kaymakamı Emre Öztürk’ünde katıldığı Lapseki Belediyesi sahil sosyal tesislerinde düzlenen programa, Lapseki Belediye başkanı Eyüp Yılmaz, AK Parti ilçe başkanı Hasan Engin ve kadın kolları başkanı Aynur Okutucu ile birlikte katıldı.
Programa katılan Lapseki Müftüsü Rahmi Temiz, ilçede, belde ve köylerdeki camiler ve görevlilerle ilgili bilgi verirken programa davet eden belediye başkanı Eyüp Yılmaz’a teşekkür etti.
Kahvaltı sonrasında kısa bir konuşma yapan Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz” Bu hafta din görevlileri ve camiler haftası olması sebebiyle yılda bir defada olsa hepimiz böyle bir araya gelmeye çalışıyoruz bizde bundan özellikle çok mutlu olduğumuzu belirtmek istiyorum. Sizler hepimizin vazgeçilmezimizsiniz, olmazsa olmazımızsınız doğduğumuzda siz varsınız öldüğümüzde yine siz varsınız. Onun için her yerde sizlerin desteğini görüyoruz bu yüzden sizlere çok teşekkür ediyorum”dedi.
Lapseki Kaymakamı Emre Öztürk” Belediye başkanının geleneksel hale getirdiği  Din görevlileri haftasında bu buluşmadan mutluluk duyuyorum. Emekli olan hocalarımızdan ricamız yeni imam arkadaşlara yardımcı olmaları sizlere bizim kapımız daima açık her zaman gelebilirsiniz. Özellikle köylerde görev yapan imam arkadaşlarımızdan isteğimiz bizlerin köylerde göremediği hasta olur, bakıma muhtaç olur, ihtiyaç sahibi olur bunları sizler daha iyi tespit eder ve görürsünüz bizlere  muhakkak bildirim bizlerde elimizden geldiğinde bu ailelerin sorunlarını çözelim”dedi.
 
Ercan Özçetin