İlçede uzun yıllardır tek gazete olarak yayın hayatına ara vermeden devam eden Gazete Lapseki ‘yi Lapseki Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanı Hüseyin Sevinç ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret ederek, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günümüzü kutladılar kendilerine teşekkür ediyoruz.

 Lapseki Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Hüseyin Sevinç” Demokrasinin temel taşlarından olan basın, düşünce ve haber alma özgürlüğünün en etkili aracıdır. Bu anlamda kurumlarla bireyler arasında veri akışını sağlayarak demokrasinin korunması için önemli bir görev üstlenmektedir.

Ülkemizin her köşesinde kamuoyu yararına özverili çabaları ile insanlara haber ve bilgi akışı sağlamak üzere görev yapan basın çalışanlarımız, vatandaşlarımızın gözü, kulağı ve sesi olma görevini tarafsız, ilkeli ve sorumlu gazetecilik anlayışı içerisinde başarı ile yerine getirerek, düşünce özgürlüğü ile hak ve adaletin sağlanmasında etkili bir araç olmuşlardır. Bu duygu ve düşüncelerle 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutluyorum”dedi.

 

Ercan Özçetin