Gerçek hayattan örneklerle girişimciliği ve bilginin değerini vurgulayan Ahmet Şerif İzgören, bu sefer Biga Ticaret ve Sanayi Odası'nın düzenlediği konferans serisi kapsamında Bigalılarla bir araya geldi.

Kişisel gelişim ve girişimcilik alanında sayısız kitaba imza atan Ahmet Şerif İzgören, iç ve dış pazarda düzenlediği seminerlerle iş dünyasına ışık tutan bir isimdir. 'At Şu Adımı' adlı programıyla, Biga Ticaret ve Sanayi Odası'nın 50. yıl kutlamaları çerçevesinde düzenlenen konferansa katılanlar arasında Biga Kaymakamı Erdinç Dolu, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Biga İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, iş dünyasının önde gelen isimleri ve birçok vatandaş yer aldı.

Konferans büyük bir katılım ve ilgi ile karşılandı. Ahmet Şerif İzgören, dinleyicilere girişimciliği ve bilginin önemini, gerçek yaşam örnekleriyle aktararak, kendi deneyimlerini paylaşarak, katılımcılara ilham verdi ve ilk adımı atmaları için teşvikte bulundu.

 Ahmet Şerif İzgören’e çiçek tadim eden Biga TSO Başkanı Şadan Doğan, “Türkiye’nin önde gelen isimlerinden İzgören Akademi’nin kurucusu Yazar ve Eğitimci Ahmet Şerif İzgören’in ‘At Şu Adımı’ konferansını Biga Atatürk Kültür Merkezi’nde büyük bir ilgiyle gerçekleştirdik. Bu öğretici ve gülümseten konferans için Ahmet Şerif İzgören’e ve büyük bir ilgiyle salonu dolduran tüm misafirlerimize çok teşekkür ediyoruz. Odamız eğitim ve öğretim faaliyetlerini öncelik alarak Biga iş dünyasını Biga’mızın ikinci yüzyılına hazırlamak için çalışmalarını sürdürecek” dedi.

Tuğba Kulasoy