DSİ Bölge Müdürü Murat Lütfü Gündoğan, ile birlikte Bölge Müdür Yardımcısı Abdülkadir Yılmaz, Baraj ve HES Şube Müdürü Yüksel Kına, 252. Şube Müdürü Uğur Gürsel Altay, beraberindeki heyet, ilk olarak yapımı devam eden Çavuş köy göletti ve Güreci göletlerini bulunduğu alanda incelemelerde bulundular.

DSİ Bölge Müdürü Murat Lütfü Gündoğan ve birlikte gelen heyete Lapseki’den, Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Engin ve yönetim kurulu üyeleri, AK parti İl Genel meclis üyesi Halil Özer eşlik ederek bölgede yapılan yatırımları incelediler.

Konu hakkında kısa bir açıklama yapan AK Parti ilçe başkanı Hasan Engin” Yatırımlar ilçe merkezi, beldelerimiz ve köylerimizde hızla devem ediyor. Geçtiğimiz gün çalışmaların devam ettiği Çavuş köy göletti ve Güreci göletlerini bulunduğu alanda ,DSİ Bölge Müdürü Murat Lütfü Gündoğan, ile birlikte Bölge Müdür Yardımcısı Abdülkadir Yılmaz, Baraj ve HES Şube Müdürü Yüksel Kına, 252. Şube Müdürü Uğur Gürsel Altay ve belediye başkanımız Eyüp Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerimizin de katıldığı çalışmanın yapıldığı alanda hem incelemeler hem de çalışmalar hakında bilgi aldık Çavuş köy göletti ve Güreci göletleri bittiğinde o bölgelerimiz çok rahatlamış olacak ve üretim aratacak. Çalışmaları yakından takip ediyoruz”dedi.

 

Ercan Özçetin