Çanakkale’de ziyaretlerini tamamlayan Eminoğlu, AK Parti il Başkanı Naim Makas ile birlikte  Lapseki’ye geçti

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu’u Lapseki Kaymakamı Emre Öztürk, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, AK Parti ilçe başkanı Hasan Engin, Belediye Başkan Yardımcımız Aynur Bozkurt ,il genel meclis üyesi Halil Özer, Cumhuriyet Mahallesi Muhatarı Sadettin Özkan, Gazi Süleyman Paşa Mahallesi Muhtarı Tarık Kaçan, Dalyan Mahallesi Muhtarı Volkan Çakır,   ve partililer karşıladılar.

İlçede geçtiğimiz günlerde ikmal ihale yapılan gençlik merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.

Lapseki Belediye başkanı Eyüp Yılmaz’dan gençlik merkezi inşaatı hakkında bilgi alan  Gençlik ve Spor Bakan Yardımcımız Enes Eminoğlu, parama katılanlarla hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra ilçeden ayrıldı.

Sahil mevkiinde bulunan taban oturum alani 960 m2, toplam inşaat alanı 3280 m2 olan 3 kat Gençlik Merkezi yapımı devam etmektedir. İçerisinde robotik kodlama, oyun alanı, müzik atölyesi,   resim-seramik, Osmanlı el sanatlar, zeka oyunları atölyeleri, mutfak atölyesi, has oda sohbet odası, hayal dünyası atölyesi, tiyatro ve konferans salonu, kafeterya, kütüphane, acık ve kapalı teras, 4 adet derslik, bulunuyor.

 

Ercan Özçetin