Ezine İlçesi ve Geyikli Beldesinde yer alan Borsa üyelerine yönelik gerçekleşen ziyaretlerde, Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz, Başkan Yardımcıları Aslı Akgül ve Sinan Erdoğan, Yönetim Kurulu Üyesi Ruhi Badem, Meclis Kâtip Üyesi Recep Bulut, Meclis Üyeleri Anıl Kahrıman, Mehmet Tosun, Genel Sekreter Sevcan Elver ve Muhasebe Memuru Musa Çelik yer aldı.

Yapılan ziyaretlerde ÇTB Heyeti, üyelerden çalışmaları hakkında bilgiler alırken, kendilerine iletilen sorun ve talepleri yerinde dinledi.

"Daha etkili sonuçlar alacağımıza inanıyoruz"

ÇTB Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz, “Meclis Üyelerimiz ile birlikte üye memnuniyetini sağlamak adına ziyaretlerimize devam etmekteyiz. Bugünde Ezine ve Geyikli ’de yer alan üyelerimiz ile bir araya geldik. Borsamız üyeleri ile yakın diyalog halinde olursak sorunlarının çözümü noktasında da ilgili kurumlarla görüşmeler yaparak daha etkili sonuçlar alacağımıza inanıyoruz" şeklinde konuştu.

Üye odaklı bir yönetim anlayışıyla çalışmalar yaptıklarına dikkat çeken Başkan Deniz, “Ziyaretlerimizde Borsamız çalışmaları, 2024 yılında gerçekleştirmeyi planladığımız faaliyetler ile ilgili üyelerimize bilgiler veriyoruz. Üyelerimizin talepleri doğrultusunda hizmet kalitemizi arttırmayı hedefliyor ve bu yönde çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

Haber Merkezi