Geyikli İlkokulu'nun yeni binasının tamamlanmasıyla birlikte, yeni eğitim yılına hazırlık adımları atıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, yeni yılın ilk haftasında açılması planlanan okul binasını incelemek üzere Geyikli'ye gitti. Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu ile bir araya gelen Yılmaz, okulun farklı bölümlerini gezdi ve yapılan çalışmaları değerlendirdi.

Geyikli İlkokulu, bodrum katı, zemin ve 2 kattan oluşan 12 derslikli bir yapıya sahip bulunuyor. Bodrum katı konferans salonu ve spor salonu olarak kullanılacakken, diğer katlarda yemekhane, mutfak ve kütüphane salonları yer alacak. Okul içinde görsel sanatlar, fen bilimleri ve müzik derslikleri de dahil olmak üzere toplam 12 adet standart derslik sınıfı bulunacak. Ayrıca, anasınıfları için 2 sınıf, 2 etkinlik odası ve okul öncesi grubu yemekhanesi gibi özel alanlar da mevcut bulunuyor. İdari birimler için ise 2 oda ve teknik odalar da tamamlandı.

2021 yılında başlanan yapımı İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz tarafından denetlenen okul, yeni yılın ilk haftasında kapılarını açacak. İl Millî Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz ve İl Özel İdare Yatırım ve İnşaat Müdürü Engin Kömürcü, tamamlanan okulu yerinde inceleyerek son tespitlerde bulundular. İncelemelerin ardından Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu'nu ziyaret eden Yılmaz, okulun tamamlanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Belediye Başkanı Oruçoğlu ise, okulun eğitim camiasına hayırlı olmasını temenni etti.

Tuğba Kulasoy