Köy ziyaretleri kapsamında ilk köy ziyaretini Nusretiye köyüne yapan ilçe Kaymakamı Emre Öztürk ve beraberindeki heyete köy muhtarı Şerif  Fidan tartıdan sürpriz yaparak kahvaltı ikramında bulunuldu.

AK parti İlçe Başkanı Hasan Engin” Biz vatandaşlarımız ile her zaman beraberiz sabah erken saatlerde yaptığımız köy ziyaretimizde  Nusretiye köy muhtarı Şerif  Fidan  tarafından bize köy kahvesinde kahvaltı ikramında bulunuldu vatandaşlarımız ile birlikte kahvaltı yaparak sohbet ettikköy halkı ve muhtarımıza çok teşekkür ediyoruz”dedi.

Başkanlığını ilçe kaymakamı Emre Öztürk’ün yaptığı meclis üyeliğini muhtarlar tarafından seçilen AK Parti İl Genel Meclis üyeleri Halil Özer ve Hasan Engin’nin yaptığı  ‘Lapseki Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği’ köy ziyaretleri kapsamında Dışbudak, Çataltepe, Doğandere ve Nusretiye köylerini ziyaret ettiler.

Köy ziyaretine  ilçe özel idare Müdürü Aydın Şafak Kılıçaslan ve ilçe Müftüsü Rahmi Temiz’de katıldı.

Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Köy ziyaretlerinde, köylerde yapımı devam eden ve yapımı tamamlanmış işleri erinde incelendiği bunun yanında köyde köy muhtarlarının talepleri ve köyde yaşayan vatandaşların köylere istekleri konuşulduğu öğrenildi.

 

Ercan Özçetin