Lapseki AK parti ilçe teşkilatı, ilçe başkanı Hasan Engin, başkanlığında 2024 yerel seçim çalışmalarını titizlikle sürdürüyorlar.

İlçe başkanlığında düzenlenen program çerçevesinde, AK parti ilçe başkanı Hasan Engin, belediye başkanı Eyüp Yılmaz, ilçe yönetim kurulu üyeleri, il genel meclis üyesi Halil Özer, gençlik kolları başkanı Birol Günal, kadın kolları, il genel meclis üyesi aday adayları Murat Gürşen, Fatih Günal, ile birlikte dalyan mahallesinde yapılan çalışmalar yerinde incelenirken vatandaşların taleplerin de dinlenirken Dalyan Mahallesi muhtarı Volkan Çakır ile de görüşülerek dalyan mahallesinde vatandaşların istekleri konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

AK parti İlçe Başkanı Hasan Engin” Çalışmalarımız ilçe merkez, belde ve köylerde her alanda sürüyor. Yönetim kurulu olarak her alanda çalışmalarımız sürüyor. Belediye Başkanımız Eyüp Yılmaz’da çalışmalarımıza katılıyor. Birlik beraberlik içerisinde her alanda çalışmalarımız sürüyor biz 2024 yerel seçimlerine çok farklı hazırlanıyoruz”dedi.

 

Ercan Özçetin