Doç. Dr. Erdal Eroğlu’nun yürütücülüğünü yaptığı ve sürdürülebilir yeşil kalkınmaya yönelik pratik uygulamalar ve üniversiteler ile yerel aktörlerin bu konudaki etkileşimleri hakkında faydalı bilgiler toplamayı amaçlayan AB ECOUNITY Erasmus Projesinin Çalıştayı gerçekleştirildi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ECOUNITY proje çalıştayına; Çanakkale Kent Konseyi Başkanı Sayın Ali Aydın Çalıdağ, Kent Konseyi Temsilcisi Bülent Erbaş, TROYA Çevre Derneği adına Oral Kaya, İDA Dayanışma Derneği adına Gürcan Sarak, Çanakkale TEMA temsilciliği adına Sümeyra Güleryüz ve E. Melek Karahan, Çanakkale Dağcılık ve Doğa Sporları Spor Kulübü adına İlknur Kaynar, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Yeşil Dönüşüm Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Dilvin İpek, Biga İİBF Dekanı Prof. Dr. Levent Dalyancı ve Dekan Yrd. Doç. Dr. İlknur Karaslan, Biga İİBF Öğr. Üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi S. Sami Tan, Dr. Öğr. Üyesi Belma Engin Güder, Dr. Öğr. Üyesi Salih Ziya Kutlu, Dr. Öğr. Üyesi Verda Davaslıgil Atmaca, Arş. Gör. Gülistan Can ve Sürdürülebilir Yeşil Ekonomi Kulübü Kurucu Başkanı Kübra Dalgin, Kulüp Başkanı İrem Genç ve Kulüp Üyeleri Dilara Özkan, Pınar Şahin ve Semanur Çuvalcı katıldı.

Çalıştay da ayrıca ECOUNITY projesinin partneri olan Melis Eğitim Teknoloji adına Elif Anda ve Caner Anda ve proje ekibinin araştırmacıları Doç. Dr. Didem Saygın ve Arş. Gör. Kendal Deniz’de hazır bulundular.

Haber Merkezi