Lapseki’de Gençler sahur programında bir araya geldi.

Lapseki AK Parti Gençlik kolları tarafından düzenlenen sahur programına, İç İşleri Bakan yardımcısı Bülent Turan, Lapseki belediye başkanı Eyüp Yılmaz, AK Parti İlçe başkanı Hasan Engin, İl Gençlik Kolları Başkanımız Alperen Uysal,  MKYK Üyesi Ali Bayram Doğan Gençlik kolları başkanı Birol Günal ve katılan gençleri salon almadı.

Programa İç İşleri Bakan yardımcısı Bülent Turan, ile birlikte Katılan Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz” Gençlik kollarımızın düzenlediği sahur programında bu kadar genci bir arada görmek gerçekten bizleri çok mutlu etti. Ben katılımınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bizler siz gençler için ilçemizde neler yapabiliriz, bunların planlarını yapıyoruz. İlkemizde çok yakın bir zamanda gençlik merkezimizi açıyoruz, kütüphaneyi haftaya açıyoruz. Siz öğrencilerimizin talepleri doğrultusunda 300 kız 300 erkek öğrenci yurdu yapmaya karar verdik. İlçemize yaklaşık 1ki ay kadar zarfında iki tane sinema açacağız”dedi.

İç İşleri Bakan yardımcısı Bülent Turan”  Gecenin bu saatinde çok büyük bir kalabalık ile hep beraberiz Allah şükürler olsun. Siz varsanız bizim kıymetimiz var. Buraya geldik boş salon kimse yok salon boş beraber olmanın kıymeti var. Ne kadar çalışırsak çalışalım bu millete olan borcumuzu ödeme imkanımız yoktur diye düşünüyorum”dedi.

 

Ercan Özçetin