18 Mart Deniz Zaferi’nin 109. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Geçmişten Günümüze 18 Mart Yerel Basın Sergisi” İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü bünyesinde ÇOMÜ İletişim Fakültesi ve Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti tarafından hazırlanan 85 parçalık“Geçmişten Günümüze 18 Mart Yerel Basın Sergisi” ziyaretçilerin beğenisini kazandı.

 

Serginin açılışına Vali İlhami Aktaş ve eşi Songül Aktaş, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Biçen ve eşi Sibel Biçen, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Çanakkale Savaşları Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk, İl Kültür ve Turizm Müdürü V. Çağman Esirgemez, ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya, ÇOMÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hülya Önal, Yeşilay Çanakkale Şube Başkanı Doç. Dr. Nilay Köleoğlu, Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti  Başkanı Hafize Akıncı, protokol üyeleri, akademisyenler, gazeteciler ve vatandaşlar katıldı.

Programda ÇOMÜ Devlet Konservatuarı Yüksek Lisans öğrencileri tarafından katılımcılara müzik dinletisi gerçekleştirildi.

Vali İlhami Aktaş ve protokol üyelerinin kurdele kesimiyle serginin açılışı yapıldı.  Daha sonra Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hafize Akıncı ve ÇOMÜ İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Engin Çağlak tarafından sergi hakkında Vali İlhami Aktaş'a bilgi verildi.

Serginin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Vali Aktaş, çalışmalarında başarılar diledi.

Sergi ziyaretçilerin oldukça beğenisini kazandı.

Tuğba Kulasoy