Lapseki Öğretmenevinde ilçe kaymakamlığı  tarafından verilen iftar yemeğine, Lapseki Belediye başkanı Eyüp Yılmaz,  Meslek Yüksek Okul Müdürü Doç. Dr. Engin Gür, AK Parti il genel meclis üyeleri Halil Özer, Hasan Engin, CHP İl genel meclis üyesi Ali Özkan Aldemir, İlçe Jandarma KomutanıBerat Demirtuğ, İlçe Emniyet Müdürü Faruk Karabulut, Muhtarlar derneği başkanı Mehti Arıcı, İlçe Müftüsü Rahmi Temiz, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ali Kaçan, Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Ömer Aydemir, hastane müdürü Alpaslan Özbayram, ve muhtarlar katıldılar.

İftar yemeğinden sonra CHP İl genel meclis üyesi Ali Özkan Aldemir” Sizlerle birlikte beş yıldır beraberiz elimizden geldiğince sizlere kanun çerçevesinde yardımcı olmaya çalıştım nasip olursa önümüzdeki dönemde sizlerle çalışmak isterim”dedi.

AK Parti il genel meclis üyesi Halil Özer” Bu süreçte Belediye başkanımız,  kaymakamımızla çok güzel şeylere imza attığımızı düşünüyorum. Ayrıca muhtarlarımızla da çok güzel işler yaptığımızı düşünüyorum. Aday olan muhtarlarımıza başarılar diliyor inşallah önümüzdeki beş yılda köylerimize, ilçemize, beldelerimize hizmet etmeyi Allah bize nasip eder”dedi.

AK Parti il genel meclisi Hasan Engin” Ramazanının mübarek olsun inşallah.  Milletimizin bize vermiş olduğu beş yıllık süre doldu. Bu süreçte iyi günümüz de kötü günümüzde olmuş olabilir. Ben aday değilim aday olan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum ve süreçte istemeyerek dahi kırdığımız oldu ise özür diliyorum. Birlikte çok güzel işler yaptığımıza inanıyorum. Çok şükür üst üste ilçemizde 10 yıl il genel meclis üyeliği yapmak nasip oldu. Bu süreçte küçük büyük demeden, insanımızın yaşadığı her köye hizmet götürdük. Adaya olan arkadaşlarımıza başarılar diyorum”dedi.

Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz” Mübarek Ramazan ayanındayız Allah tutuğunuz oruçları kabul etsin. Arkadaşlarımız veda konuşması gibi konuşmalar yaptılar ama 31 Mart bir başlangıç veda değil. Görevler, makamlar gelir geçer önemli olan arkada gök kubbede bir hoş seda bırakabilmek. Ben buran eminim bütün arkadaşlarımız köylerinde çok güzel işler yaptılar. Aynı şekilde il genel meclis üyesi  arkadaşlarımız da öyle. Bende aday olan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum rabbim yollarını açık eylesin aday olmayan arkadaşlarımıza da bundan sonraki hatalarında başarılar diliyorum”dedi.

Lapseki Kaymakamı Emre Öztürk” Yerel seçimler Ramazan ayına denk geldi. 40 muhtar 6 mahalle muhtarımız ile 46 muhtarımız var. Ramazan ayı nedeniyle iftar yemeğinde müsait olan muhtarlarımız  ile  beraber olalaım dedik. Aday olanlar vardır, aday olmayalar vardır, aday olupta eşlemeyenler olabilir tabi ki tekrar devam edenler olacaktır ama iftar yemeğinde birlikte olalım oruçlarımızı birlikte açalım istedik. Ben iki yıldır ilçede görev yapıyorum bu süreçte ben tüm muhtar ve il genel meclis üyesi arkadaşlarımızdan en razıyım hiçbir birimizi üzmedik. Güzel bir beş yıl olmuş. Ben bu günün anısına geçirdiğimiz süre içinde uyumlu çalışmamız ve işler yapmamız adına sizlere teşekkür belgesi takdim ediyorum”dedi.

İlçe Kaymakamı Muhtarlara köylere yaptıkları hizmet ve uyumlu çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi verdi tüm muhtarlara.

 

Ercan Özçetin