Gündüz yapılan programlarda esnaf ve ev ziyaretleri akşam ise ilçede ve köylerde kahve ziyaretleri yaparak gerçekleştiriyor.

Geçtiğimiz akşam ilçenin en büyük köyü olan Adatepe köy ziyaretini ilçe başkanı Hasan Engin başkanlığında gerçekleştiren AK Parti heyeti köy ziyaretine Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Çardak belediye başkan adayı Recep Sezgin, il genel meclis üyesi Halil Özer, İl Genel Meclis üyesi adayı Murat Gürşen, Fatih Günal katıldı.

Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz” Malum süreç için bu akşam sizleri ziyarette geldik. Allah nasip ederse memleketi yerelde yönetecek ilçede Belediye başkanları, köylerde muhtarlar ve köylere hizmeti getirecek il genel meclis üyelerini seçeceksiniz. Yerel seçimler çok farklı genel seçime benzemez. Yerelde sizlere bire bir hizmet edecek muhtarlar ve il genel meclis üyelerini seçeceksiniz. İlçe başkanımız bu dönem bir hedef koydu üç il genel üç belediye ve bu hedef doğrultusunda bütün çalışmalarımız devam ediyor. Bizden başkan diğer  partilerde gelecekler veya gelmişlerdir, sırtınızda yumurta köfesi yoksa istediğiniz kadar atarsınız çünkü verdiğiniz sözleri iktidar olmadığınız için nasılsa yapamayacaksınız. Ama biz iktidarız, iktidar partisinin bireyleri  olarak biz sizlere hizmet etmek istiyoruz çünkü biz 4 yıl daha iktidarız biz laf değil hizmet yaparız”dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Hasan Engin” Önümüzde yerel seçimler var yerel seçimler köylerimizi yakından ilgilendiren bir seçim olduğunu düşünüyorum. İlçe Merkezinde belediye başkanımız, köylerde biz il genel meclis üyesi arkadaşım ile birlikte köylerimizin ne sorunu var ise çözmeye çalıştık. Eksiğimiz, hatamız olabilir sonuçta bizde insanız. 22 Yıldır iktidarız Adatepe köyümüze çok hizmet ettiğimizi düşünüyorum. Bu süreçte çalışma arkadaşım ile birlikte hiç  bir zaman hizmet ederken küçük büyük köy ayrımı yapmadık imkanlar doğrultusunda hizmet ettik”dedi.

İl Genel meclis üyesi Halil Özer” Rabbim nasip etti geçen dönem Hasan başkan ile birlikte tüm köylerimize  hizmet ettik. Eksiklerimiz vardır olabilir ve hala devam eden işlerimiz var. Önümüzdeki dönem Allah nasip ederse sizlerin de değerli oylarıyla devam etmek istiyoruz. Her gittiğimiz yerde yeniliyoruz, bu dönem bir iddamız var, üç belediye ve üç il genel meclisini kazanıp, beldelerimize, köylerimize ve tabi ki ilçemize daha çok hizmet etmek istiyoruz. Bir derdimiz var Lapseki’de ne varsa beldelerimizde de olsun istiyoruz, Beldelerimizde ve varsa köylerimizde de olsun istiyoruz”dedi.

Programın sonunda İl genel Meclis üyesi adayı Fatih Günal, köyde plav ikramında bulundu.

 

Ercan Özçetin