SMA Tip 1 hastası 3 yaşındaki Havvanur Koca'nın 2,5 yıldır devam eden bağış kampanyası sonuçlandı. Kampanyaya destek verenler, gerekli miktarın toplanmasıyla sevinçlerini balonlarla kutladılar. Küçük Havvanur, tedavi için Dubai'ye uçtu ve hastanede doğum gününü kutladı.

Havvanur'un ailesi, SMA teşhisi konulduğunda büyük bir şok yaşadı ancak aynı zamanda büyük bir dayanışma ruhuyla harekete geçti. Bursa Valiliği'nin izniyle başlatılan yardım kampanyası, geniş bir destekle karşılandı. Okullarda zarf bırakma, kermes düzenleme gibi yöntemlerle yapılan bağış toplama çabalarıyla, gerekli miktar toplandı. Destek verenler, Havvanur'un tedavi için Dubai'ye gitmesi öncesinde evinin önünde toplanarak moral desteği verdiler.

Koca ailesi, desteklerini esirgemeyen herkese minnettarlıklarını dile getirdi. Tedavinin başarıyla tamamlanmasıyla Havvanur'un sağlığına kavuşmasının mutluluğunu yaşadılar. Havvanur'un annesi Nurcan Koca, kızlarının artık tedavi sonrası normal bir çocuk gibi yaşayabileceğini ifade etti. Minik Havvanur'un tedavi gördüğü Dubai'de doğum gününü kutlamasıyla birlikte, aileleri ve destekçileri için sevinç dolu bir gün yaşandı.

Tuğba Kulasoy