İlçenin en faal derneklerinden biri olan Beyçayırlılıar derneği uzun yıllardır devam ettirdiği hatta geleneksel hale getirdikleri piknik şenliğini büyük bir katılım ile yaptılar.

Şenliğe Belediye Başkanı Atilla Öztürk, İl genel meclis üyesi Yakup Uzun ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Engin, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Sevinç, İş adamı Orhan Candaroğlu, Oğlu Erdem Candaroğlu, iş adamı Bereket Döner Çanakkale bölge bayi Arif Özdemir    Beyçayırlılar Derneği (BEY-DER) Geleneksel Piknik Şenliğine katılanlar arasında yer aldılar.

Belediye Başkanı Atilla Öztürk” Değerli Beyçayırlılar hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Öncelikle bu gün anneler günü tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum iyi ki  varlar. Üzerimizdeki en büyük emeği olan onlar, onlar bizi okuttu büyüttü, yedirdi içirdi haklarını hiçbir zaman ödeyemeyiz onlardan Allah razı olsun.  Bende kendim Beyçayırlıyım ve derneğe de üyeyim. Çok güzel bir organizasyon bu kadar insanı bir araya getirdikleri için beyder yönetim kuruluna çok teşekkür ediyor hepinize iyi eğlenceler diliyorum”dedi. 

Beyçayırlılar Derneği (BEY-DER) başkanı Hasan Erkan” Uzun yıllardır devam eden bu şenliğimiz her yıl artarak devam ediyor bu dan bizi son derece mutlu ediyor emeği geçen ve tüm sponsorlara çok teşekkür ediyorum. Burada gün boyunca 7’den 70’e çeşitli eğlencelerle her kes doyasıya eğleniyor. Çocuklarımız simit yeme, yumurta taşıma, çuval içinde yarışma, halat çekme yarışması bunun gibi yarışmalarla doyasıya eğeleniyorlar güzel bir şenlik oldu”dedi.

 

Ercan Özçetin