Lapseki Belediyesi meclis toplantısı olağan üstü 2023 yılı kesin hesabının görüşülmesi için toplanırken Meclis toplantısına AK Partili 4 belediye meclis üyesi tam kadro katıldı. İYİ Parti gurubundan izin alan  Ayşe Korucuoğlu katılmadı.

Lapseki belediye başkanı Atilla Öztürk, Daha önce bize gelen’2023 yılı kesin hesabı’ diğer belediyelerle de görüşerek detaylı bir hale getirmiş olduk arkadaşlarımız bu doğrultuda çalışama yaptı. ’2023 yılı kesin hesabında yapılan düzenlemeleri anlatan Belediye Başkanı Atilla Öztürk ardından ’2023 yılı kesin hesabı oy birliğiyle kabul edildi.

AK Parti Grubundan Filiz Teoman söz alarak, Geçtiğimiz meclis toplantısına söylemiştim tekrar söylüyorum, halkımız bize soruyor sosyal tesisler neden kapalı açık değil diye bize soruyorlar. Siz tekrar düşünün değerlendirin.

Belediye Başkanı Atilla Öztürk, Ben en başından beri düşünüyorum bunu şu an ufak tefek tadilatları var onarısıyla  alakalı çalışmalarımız devam ediyor.

Filiz Teoman, Vatandaş bizlere sizler neden bir şey söylemiyorsunuz diye soruyorlar. Çünkü havalar ısınıyor gidecek çok fazla yer yok diğer taraflarda 20-30 lira çay insanlar aralara gidemeyecek. Eğer zarar ediyorsanız biraz çay fiyatlarını arttırın ama oralar açık kalsın.

Belediye Başkanı Atilla Öztürk, Vatandaşlarımız haklı size en çok kadınlar mı erkekler mi size soruyor.

Filiz Teoman, Kadınlar.

Atilla Öztürk, Büyük yük altına girdiğimizi Lapseki biliyordur diye düşünüyorum ama en kısa zamanda açacağız. Kadınlarımız, çocuklarımız bizim için en değerliler. Bu vesileyle sizlerin de anneler gününü kutluyorum.

Filiz Teoman, Açılış tarihi için gün verebilirmişsiniz.

Atilla Öztürk, Bir Haziran diyelim. Bir Hazirana kadar güzel bir şeyler yaparız diye düşünüyorum.

Filiz Teoman, Ben Lapseki olarak bakıyorum bu konuya şu anda kadınlar nereye gideceklerini şaşırmış  durumdalar.

Atilla Öztürk, En uygun şekilde orayı planlıyoruz şu anda. Şu an söylemeyeceğim sürpriz olsun herkese açılışını da inşallah izlerle  birlikte yaparız"dedi.

 

 

Ercan Özçetin