Kent-Üniversite işbirliği projeleri kapsamında işbirliği yelpazesini genişleten Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Tekstil ve Grafik Tasarım alanında moda trendlerinin ve Üniversitedeki tasarım alanında yapacağı çalışmaların değerlendirileceği çalıştay işbirliği protokolü imzalandı.

Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Yeşim Zümrüt ve Proje Koordinatörü Grafik Tasarımı Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Oğuz Tunç'un katılımıyla, otuz iki öğrencinin ‘Zamansız Tasarım’ temalı çanta tasarım ve görsel kimliklendirme çalışmalarının jüri önüne çıkarak birincinin belirleneceği protokol için imzalar atıldı. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörlüğü, Gogo Design Studio ve Matmazel Sanayi Ticaret Anonim Şirketi arasında imzalanan protokol ile gerçekleştirilecek GO ON Disiplinlerarası Öğrenci Tekstil ve Grafik Tasarım Çalıştayı, yeni trendlere öncülük edecek. 

Protokol imza törenine Rektör Prof. Dr. Cüneyt Erenoğlu, Gogo Design Studio Kurucusu Görkem Hekimoğlu, Matmazel yöneticisi Polen Ceren Oral  katıldılar. Atılan imzalar il Üniversite-Kent işbirliğinde bir adım daha atılmış oldu.

Haber Merkezi