Basın Açıklaması bildirimini okuyan AK Parti Belediye Meclis Üyesi Filiz Teoman” Bildiğiniz üzere seçim biteli iki ay oldu. Milletimizin takdiri baş göz üstüne. Lapseki’mizin vermiş olduğu bu kararı saygıyla karşılıyoruz.

Bizlerde bizlere verilen görevler çerçevesinde geçtiğimiz 2 aylık zaman zarf içerisinde vatandaşlarımızdan gelen talepleri ve tepkiler! Belediye meclisinde aktarmaya devam ediyoruz.

7 haziran 2024 tarihinde Belediye Meclisinde halka acık ve canlı yayınlarla seyir eden meclis toplantısında Öncelikle toplumsal değerleri  hiçe sayarak, siyasi nezaketinde içerisinde yer almadığı Amiyane tabirle şehir eşkıyası! Edalarıyla, başlamış bir toplantı ! seyirlini bozmak suretiyle kir kapı girerek tam manasıyla basarcasına tavırlarla bizleri susturmaya çalışan ve hangi sıfatla temsil makamında yer altığı bilinmediği gibi temsil alanlarını da işgal eden Erdem Candaroglu adlı sahsa hiçbir müdahale etmeyen belediye başkanı hatta durumu çok stabil kabul ederek videolarda izlenebileceği üzere “tanıştırayım adı Erdem” seklinde temsil Makamını düşürdüğü durumu göz ardı ederek laubali bir şekilde karşılayan Atilla

Öztürk’ ve durumun savunucusu olmaya devam eden iyi partinin belediye meclis üyelerini de kınıyoruz.

Bu hareketle Lapseki belediye meclisi itibar kaybına uğramıştır. Ama en üzücü olanda seçimlerin gerçek tarafı olan seçmene hakaret edilmekte isleyiş aksatılmakta ve hiçbir etik anlayışına sığmayacak tavırlar takınılmaktadır. Kurulusundan bu yana Lâpseki’mizde ve belediyemizde bu tur hareketlere hiçbir belediye başkanı tarafından müsaade edilmediğini tüm Lapseki halkı bilmektedir.

Lapseki halkı adına şuursuzca yapılan bu hareketin hesabının sorulması için gerekli kurum ve kuruluşlara şikâyetlerde bulunacağız. Konumunda

takipçisi olacağız”dedi.

Lapseki Belediye Binası önünde yapılan Basın Açıklamasına AK Parti İlçe Başkanı Hasan Engin, Belediye Meclis üyeleri,  İl genel meclis üyeleri Halil Özer, Murat Gürşen, ilçe yönetim kurulu üyeleri yer aldılar.

 

Ercan Özçetin