Çanakkale Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, geçtiğimiz sezon Bölgesel Lig'de elde ettiği şampiyonlukla yükseldiği Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nde iddialı bir kadro oluşturmak için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Takım, yeni sezona üç yeni oyuncu katarken, kadrosunu güçlendirdi.

Yapılan transferlerle takımın gücüne güç katan oyuncular şöyle:

*Sıla Kaya: 2001 doğumlu genç forvet oyuncusu Sıla Kaya, takıma dış transferle katıldı. Hücumda önemli bir silah olması beklenen genç yetenek, forvet pozisyonunda görev alacak.

*Cansu Yetiş: 1993 doğumlu tecrübeli oyuncu Cansu Yetiş, 1-2 numara pozisyonlarında oynamaktadır. Geçtiğimiz sezon YTR Gayrimenkul Bodrum Basketbol ile şampiyonluk yaşayan Yetiş, takıma saha içinde ve dışında önemli katkılar sunmayı hedefliyor.

*Gizem Gökdemir: Geçtiğimiz sezonun şampiyonluğunda önemli rol oynayan Gizem Gökdemir, iç transferle takımda kalmaya karar verdi. Takımın önemli oyuncularından biri olan Gökdemir'in performansının artırılması bekleniyor.

Çanakkale Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, yeni sezon öncesinde bu transferlerle kadrosunu güçlendirerek Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nde iddialı bir performans sergilemeyi hedefliyor.

Ercan Özçetin

Foto:BHA