Ziyaret kapsamında, Çan ilçesinde kurulması planlanan benzer bir Paket Taş Üretim Tesisi hakkında fikir alışverişi yapıldı.
Biga Belediyesi Paket Taş Üretim Tesisi’ni yerinde inceleyen Başkan Arslan, tesisin işleyişi ve yerel kalkınmadaki rolü hakkında bilgiler aldı. Bu ziyaretin, sadece iki belediye arasında değil, aynı zamanda bölgedeki ekonomik kalkınmanın hızlanmasına katkı sağlaması bekleniyor.
Biga Belediye Başkanı Alper Şen, bu tür iş birliğinin bölgesel kalkınma açısından büyük önem taşıdığını vurgulayarak, “Üretim ve yerel kalkınma anlayışından vazgeçmeden, Çanakkale’mizin güzel ilçelerinde iş birliğiyle daha güçlü projelere imza atmaya devam edeceğiz. Nazik ziyaretleri için Sayın Harun Arslan’a teşekkür ederim,” şeklinde konuştu.
Gerçekleşen bu ziyaret ve iş birliği görüşmesi, yerel kalkınma projelerinin daha etkili bir şekilde hayata geçirilmesi ve Çanakkale’nin her iki ilçesinin ekonomik potansiyelini en iyi şekilde kullanması için büyük bir fırsat sunuyor. Bu tür projeler, aynı zamanda bölgesel dayanışmayı artırarak, ortak hedeflere ulaşmada önemli bir rol oynayacak.
Foto: Belediye 
Haber Merkezi