Dernek üyeleri ve yönetimi, kahvaltı sonrasında Av. Aldemir ve ekibine büyük ilgi gösterdi. Sohbet ortamında geçen keyifli anların ardından, katılımcılar hatıra fotoğrafı çektirdi.

Programda, CHP İlçe Başkanı Av. Şükrü Aldemir, Lapseki Cumhuriyet Halk Partisi ilçe yönetimi ve partili üyeleriyle birlikte katıldıklarını belirterek, Atatürkçü Düşünce Derneği’ne düzenledikleri bu güzel etkinlik için teşekkür etti. Aldemir, "Programın düzenlenmesinde emekleri olan Dernek Başkanı İnci Şahin’e ve tüm Atatürkçü Düşünce Derneği üyelerine teşekkür ederiz," dedi.

Kahvaltı sonrasında gerçekleştirilen sohbetin, katılımcılara fikir alışverişinde bulunma imkânı sunduğu ve toplumsal dayanışmayı pekiştirdiği ifade edildi. Bu tür etkinliklerin hem yerel siyasetin hem de toplumsal birlikteliğin güçlendirilmesi açısından önem taşıdığı vurgulandı.

Tuğba Kulasoy