İlçe merkez çarşı içindeki parti binasında gerçekleşn 2016 yılının son toplantısına AK Parti yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları ve gençlik kolları başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin tamamının katılımıyla gerçekleşti.
Toplantıda açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti ilçe başkanı Halil Özer “ Bu akşam 2016 yılının son toplantısını yapıyoruz. Hep birlikte geçtiğimiz son günlerini yaşadığımız bu yılda neler yaptık neler yapamadık ve 2017 yılında yapacaklarımızın planını hep birlikte yapacağız.Yıl boyunca ana kademe olarak her hata toplantılarımızı yaptık ve zaman zaman toplantılarımıza kadın kolları ve gençlik kolları başkanlarımızda katılıyorlar bu akşamki toplantımıza belediye başkanımızda katıldı ve sizlere belediyemizin yaptığı ve yapmakta olduğu hizmetleri anlatan doküman dağıttı kendisine bunlarla ilgili sormak istediklerinizi sorabilirsiniz. Bizler A kademe, kadın kolları, gençlik kolları, belediye ve belediye meclis üyelerimiz ile birlikte bir aileyiz o bilinçle birbirimize destek olup çalışmalıyız”dedi.
Belediye başkanı Eyüp Yılmaz” 2016 ülkemiz için zor bir yıl oldu aklımızın ucundan geçmeyen olayları yaşadık özellikle 15 Temmuz Allah böyle bir olay hiç birimize yaşatmasın çok büyük dersler aldığımızı düşünüyorum. Sizlere de dağıttırdığım notlarda var Allaha çok şükür işlerimiz devam ediyor yaptığımız işler ve devam eden işler bunların farkına geniş çerçeveden bakıldığında fark ediliyor ilçemize gelenler bunların farkında. Biz de hata yapabiliriz sonuçta insanız sizler vatandaşlarımız ile beraber siniz vatandaşlarımızın isteklerini, taleplerini bizlere iletin bilmediğinizi arayın biz cevaplandıralım ben sizlerin çalışması vatandaşımızın oyuyla bu makama seçildim. Ben ne zaman isterseniz toplantıya katılır sizlere bilgi veririm. Biz göreve geldiğimizden bu yana 40 yıldır yapılmamışları ilçemiz için yapmaya çalışıyoruz her gün değişen ve gelişen bir ilçemiz var”dedi.


Kaynak: Haber Merkezi