Lige deplasmanda Bayramiçspor ‘u 8-2 gibi farklı yenerek başlayan Lapsekispor ilk yarının son maçında kendi sahasında Yenicespor’a 3-1 yenilerek tamamlamıştı.
Yönetim takıma takviye yapabilmek için başlattığı çalışmaları kısa zamanda tamamladı ,Timuçin Alp Şarköyspor, Ekrem Can Kökoğlu ve Muharrem Deliçam Gemlikspor’dan sporculara imza attırdı.
İmza törenine yönetim kurulu üyesi Hasan Özdil ve Mustafa Zengin ile birlikte gelen kulüp başkanı Halil Özer imza töreninden sonra yaptığı açıklamada “Sezon başında mütevazi bir kadro kurmuştuk. Lapseki’nin evlatları, ilçenin sporcularıyla sezona başlamıştık ama maalesef futbolun içinde olan şeyler sakatlıklar sezon içinde artarak devam etti istediğimiz sonuçları alamayınca ligin ilk yarısını hedeflediğimiz yerde tamamlayamadık. Bizde yönetim kurulu ve teknik ekibimizle görüştükten sonra hocamızın istediği bölgelere takviye yaptık. İlk amacımız taraftarlarımıza iyi futbol izletmek ve liği iyi yerde bitirmek ben tüm halkımızı maçlarımıza bekliyorum ikinci yarı bambaşka bir Lapsekispor izleyecekler”dedi.


Kaynak: Haber Merkezi