Lapseki Belediyesi önünde düzenlenen törenle araçlar ‘TÜMAD Madencilik’ yetkilileri tarafından teslim edildi.
Belediye önünde düzenlenen araç teslim programına Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Halil Özeri İl Genel Meclis Üyeleri Tayfun Sevim, Hasan Engin,Belediye meclis üyeleri, gençlik Kolları başkanı Serdar Kamaşık belediye çalışanları katıldılar.

Dua edilip kurban kesildikten sonra kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz” Göreve geldikten bu yana 14 araç hibe aldık bunlarla birlikte 16 araç hibe olarak beş kuruş para vermeden aldık yardımı olanlardan Allah Razı olsun. Bu gün burada ‘TÜMAD Madencilik’ tarafından belediyemize iki araç hibe edildi bunun teslim programı için buradayız. Ben öncelikle‘TÜMAD Madencilik’in yöneticilerine hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Belediyemizin özellikle böyle bir kepçeye çok ihtiyacı vardı bu aracı alarak bize hibe attiler. Ayrıca belediyemize ikinci araç olarak çift çeker kamyonette hibe ettiler teşekkür ediyoruz Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin”dedi.

Ve ardından TÜMAD Madencilik işletme müdürü Hakan Arslan” Lapseki belediyesi hizmetlerine daha üst noktalara taşıyabilmesi için belediyenin ihtiyacı doğrultusunda bir adet iş makinesi ve birde çift kabin kamyonet araç hibe ettik öncelikle Lapseki belediyesi ve ilçe halkı kazasız belasız kullanmak nasip etsin”dedi.
Daha sonra işletme müdürü Hakan Arslan Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz’a araçların anahtalarını teslim etti.


Kaynak: Haber Merkezi