Emniyet Müdürlüğü önündeki programda ilk, orta ve lise okulları arası ‘Trafikte saygı temalı’ düzenlenen resim ,şiir ve  kompozisyon dallarında dereceye giren öğrencilere ödüller verildi.
İlçe Emniyet Müdürü Hakan Göç burada yaptığı konuşmada, “Her yıl Mayıs ayının ikinci haftası Trafik Haftası olarak kutlanıyor. Bizde bu kapsamda ‘Trafikte saygı temalı’ okullar arası düzenlen resim, şiir ve kompozisyon dallarında düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrencilere bazı hediyeler verdik. Öğrencilerimize ekiplerimizin denetimlerde kullandığı cihazlar hakkında bilgi verecek ekiplerimiz” dedi.
Daha sonra okullar arası düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri Savcı Selami Çolak, Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz tarafından verildi.
İlçe Jandarma komutanlığı tarafından köylerden öğrenci taşımacılığı yapan Ramazan Gür’ün hediyesini Şoförler Odası Başkanı İbrahim Ergin verirken, emniyet müdürlüğü ise ilçede taksicilik yapan İbrahim İnan’ı yılın şoförü olarak belirlenmiş ödüllerini ise Cumhuriyet Başsavcısı Cumhuriyet Başsavcısı Soner Hiçdurmaz verdi.
Düzenlenen programa Garnizon Komutanı Yarbay Türker Altıngöz Cumhuriyet Başsavcısı Cumhuriyet Başsavcısı Soner Hiçdurmaz, Savcı Selami Çolak, Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı J.Yüzbaşı Emrah Avdan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, ilçe spor müdürü Ertan Günal katıldı.
Haber: Ercan ÖZÇETİN