Lapseki Belediyesine ait dalyan mahallesindeki sahil sosyal tesislerinde düzenlenen teşkilat yemeğine Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Çardak Belediye Başkanı Basri Ulaş, Umurbey Belediye Başkanı Sami Yavaş eşleriyle birlikte katıldılar.
AK Parti İlçe Başkanı Halil Özer, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz yemeğe gelen partilileri karşıladılar. Yemek sonrası kısa bir konuşma yapan İlçe Başkanı Halil Özer” Bu akşam iftar yemeğimizi özellikle eşli yapmak istedik. Çünkü esas helallik almamız gereken kısım değerli eşleriniz. Çocuklarınız, anne ve babalarınız o yüzden bu akşam çok kıymetli eşlerinize ben teşkilatım adına bir kez daha teşekkür ediyorum. Biliyoruz ki eşler izin vermese teşkilat mensubu arkadaşlarımın birçoğu yaptığımız çalışmalara katılamayacaklar. Teşkilatçılık siyaset zor iş gün geliyor tüm teşkilatımız ekipler halinde sabah evden çıkıyor ve gece dönüyoruz. Ben o yüzden bizlere destek veren ve bu gece bizleri yalnız bırakmayan parti teşkilatımızda görevli arkadaşlarımın eşlerine çok teşekkür ediyorum” dedi.
Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz ise, “Ben bu partimizin içinde uzun yıllardır çeşitli görevlerde yer aldım. Rabbim nasip etti şimdide belediye başkanlığı yapıyorum. Şunu belirtmeden geçemeyeceğim,  sizlerle yol yürümekten gerçekten çok mutlu olduğumuz özellikle belirtmek istiyorum. Sizler gibi dava arkadaşlarım olduğu için kendimi çok şanslı hissediyorum. Çok kolay değil bir hanımefendinin evini, eşini, çocuğunu bırakıp gelip bizlerle gün boyu kapı kapı dolaşıp siyaset yapması. Çok kolay değil bunları en iyi bilen benim. Gençlik kollarından arkadaşlarımız öyle sağda solda gezmeyi bırakıp bizlerle gece gündüz hatta gece yarılarına kadar birlerle birlikteler. Ben bu yüzden bu akşam herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Haber: Ercan ÖZÇETİN