Lapseki Kaymakamlığı tarafından şehit, gazi yakınları ve gazilere iftar yemeği verildi.

Öğretmen evi bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine katılan şehit ve gazi yakınları ile gaziler ile yakından ilgilenen Kaymakam Tahir Şahin, masaları gezerek onlarla sohbet etti.

İftar yemeğine Garnizon Komutanı Albay Türker Altıngöz, Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı, Soner Hiçdurmaz, Meslek Yüksek Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Engin Gür, Savcı Selami Çolak, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Şafak Kılıçaslan, İlçe Jandarma Komutanı J.Kd.Bçvş. Tarkan Kanra, İlçe Emniyet Müdürü Adnan Yenici katıldı.

İftar yemeğinde konuşan Kaymakam Tahir Şahin, “Şehitlerimizin bizlere emaneti, başımızın tacı annelerim, babalarım, kardeşlerim, çok değerli gazilerimiz ve aileleri; değerli çalışma arkadaşlarım, sizleri güzel bir Ramazan günü akşamında saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Bu güzel ortamda sizlilerle birlikte bu manevi havayı teneffüs etmekten, beraber olmaktan memnuniyetimi belirtir, iftar davetimize teşriflerinizden dolayı hepinize şükranlarımız sunuyorum. Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak, eğer uğruna ölen varsa vatandır. Eğer vatansak biliyoruz ki aziz şehitlerimizin sayesinde; eğer vatansak biliyoruz ki gazilerimiz sayesindedir. Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz için ne yapsak azdır” dedi.