Türkiye Elektrik İletim A.Ş. tarafından Çanakkale Trafo Merkezinde yapılacak olan arıza bakım çalışması kapsamında Çanakkale merkez ve Lapseki ilçesinde planlı elektrik kesintisi yaşanacak.

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ) Çanakkale İşletme Bakım Mühendisliğinden yapılan açıklamaya göre; Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) tarafından Çanakkale Trafo Merkezinde yapılacak olan arıza bakım çalışması kapsamında 25 Ekim’de şehrin birçok yerinde elektrik kesintisi uygulanacağı açıklandı.

2 DEFA KESİNTİ YAŞANACAK
25 Ekim’de TEİAŞ tarafından Çanakkale Trafo Merkezinde yapılacak olan arıza bakım çalışmasında planlı elektrik kesintisi yapılacak yerlerin listesi paylaşıldı. Paylaşılan listeye göre; 25 Ekim’de gece 01.00 ile 05.00 arası TEİAŞ arıza bakım çalışması gerçekleştirilecek. Çalışma kapsamında, Çanakkale ilçe merkezi tamamı, Kepez Beldesi tamamı ve Çanakkale merkeze bağlı köylerin tamamı kesintiden etkilenecek.

Saat 07.00 ile 07.30 arası TEİAŞ arıza bakım çalışması manevrası gerçekleştirilecek. Çalışma kapsamında, Çanakkale Merkezde Fevzipaşa Mahallesi, Namık Kemal Mahallesi, Kemalpaşa Mahallesi, İzzetpaşa Mahallesi bir kısmı,  Esenler Mahallesi bir kısmı, Cevatpaşa Mahallesi bir kısmı, Organize Sanayi Bölgesi. Lapseki’de ise ilçe merkezi tamamı, Umurbey Beldesi tamamı, Kemiklialan, Suluca, Gökköy, Sindal, Beybaş, Akçaalan, Hacıgelen, Üçpınar, Harmancık, Hacılar, Koruköy, Kundakçılar, yaylalar, Balcılar, Karamusalar ve Eçialan Köyleri tamamı elektrik kesintisinden etkilenecek.
 
 


Kaynak: Haber Merkezi