Her hafta Lapseki’nin bir mahallesini veya köyünü ziyaret eden CHP Lapseki Kadın Kolları üyeleri, bu kez de Adatepe köyü sakinleri ile bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İl Kadın Kolları Başkanı Sibel Erol ve İl Kadın Kolları Yönetimi, CHP Genel Merkez  Kadın Kolları MYK Üyesi Hürmüz Avcı, CHP Sivil Toplum Kuruluşlarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Vural Yurdatap, Lapseki CHP İlçe Başkanlığı ve Kadın Kolları yönetimine ziyarette bulundular. 

ADATEPE KÖYÜ’NDE SORUNLARI DİNLEDİLER
İlçe parti binasında gerçekleşen ziyaretin ardından CHP İlçe Kadın Kolları’nın her hafta organize ettiği köy ve mahalle ziyaretlerinden birini gerçekleştirmek üzere İl Kadın Kolları Başkanı Sibel Erol ve yönetimi, Genel Merkez Kadın Kolları MYK Üyesi Hürmüz Avcı ile Lapseki İlçe Kadın Kolları üyeleri Adatepe Köyü’nü ziyarette bulundular. Gerçekleşen ziyarette Adatepe Köyü sakinlerinin sorunları tek tek dinlendi. Çocukların yüzlerinde bir tebessüm yaratmak üzere küçük hediyeler dağıtıldı.

ÇARDAK BELEDİYESİ’NE ZİYARET
Köy ziyareti sonrasında Çardak Belediye Başkanı Metin Semerci’ yi de ziyaret eden CHP’liler Başkan Semerci ile kısa bir sohbet gerçekleştirdikten sonra ‘’Ziyaretimizle dolu dolu geçen günü bitirdik’’ açıklamasında bulundular.

‘’KÖY ZİYARETLERİMİZ DÜZENLİ OLARAK DEVAM EDECEK’’
Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütü ve Kadın Kolları üyeleri vatandaşın yanında olmak ve sorunlara çözüm üretmek için mahalle ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Son olarak Adatepe Köyü’ne yapılan ziyaretin ardından İlçe Kadın Kolları Başkanı Gökçe Özdil, ‘’ CHP İl Kadın Kolları Başkanı Sibel Erol ve İl Kadın Kolları Yönetimi, CHP Genel Merkez  Kadın Kolları MYK Üyesi Hürmüz Avcı, CHP İl Başkan Yardımcısı Vural Yurdatap’ın bu güzel ziyaretleri bizi onurlandırdı. Adatepe köy ziyaretimizi gerçekleştirdik. Köy ziyaretlerimiz düzenli olarak devam edecek köylümüzle şehirlimizle insan ayrıştırmadan sorunları dinleyip fikir alışverişi yaparak çözüm yolları bulacağız hep birlikte başaracağız’’ dedi.

Tuğba Kulasoy