Lapseki belediyesi tarafından kulan ilaçlama ekibi zabıta eşliğinde   çalışmalara devam ediyor.

Lapseki belediyesi zabıta ekiplerinin yakından takip ettiği birim ilaçlama çalışmasına Camiler, iş yerleri, berberler ve vatandaşların talep ettikleri durumda ekipler ilaçlama çalışmalarını sürdürüyorlar.
 
Belediye zabıta ekibi tarafından ilaçlama ekibi sabah erken saatlerde guruplar halinde ilk olarak ilçe merkezindeki camilerin giriş, bahçe, merdiven ve iç bölümlerini ilaçlamayla başladılar. Daha sonra toplu taşıma araçlarında ilaçlama çalışması başlatıldı iş yerlerini de zabıta ekipleri ile birlikte gezen Belediye ilaçlama ekibi çalışmalara ara vermeden devam ediyor.

Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz” Belediyemiz tarafından kurulan 5 gurup toplam 10 kişi ilaçlama ekibi özverili bir şekilde dikkatlice çalışmalara ara vermeden devam ediyor. Her ekibin başında bir de zabıta var bu arkadaşlarımızda vatandaşlarımızı bilgilendiriyor.  ilaçlama çalışmasını ilçe merkezindeki camilere yaptılar ardından toplu taşımacılık yapan şehir içi minibüslerine ilaçlamaya devem ediyorlar muhtemelen ilçemizde yarın ilaçlama yapılmayan yer kalmayacak benim isteğim vatandaşlarımızda bu konuya duyarlı olmaları eğer ilaçlama yapılmayan yer kalırsa yoğunluktan dolayı vatandaşlarımız bizleri arasınlar”dedi.
 
Ercan Özçetin