Lapseki AK Parti İlçe Başkanı Namık Ergin, yönetim kurulu üyelerimle birlikte ‘Vergi Haftası’ olması nedeniyle Lapseki mal müdürlüğünü ziyaret ederek haftalarını kutladılar.
Lapseki Mal müdürü  Seher Maden’i makamında ziyaret eden AK Parti heyeti bir süre sohbet ettikten sonra makamdan ayrıldılar.

Bu yıl 32'ncisi düzenlen 'Vergi Haftası' da
Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından her yıl şubat ayının son haftasında kutlanan Vergi Haftası kapsamında, vergi bilincinin çocuklarda ve genç nesillerde oluşturulması, toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi, mükelleflerin vergiye gönüllü uyumunun sağlanması ve kayıt dışı ekonomi ile mücadele bilincinin oluşturulması amaçlandığı öğrenildi.
AK Parti İlçe Başkanı Namık Ergin, Pandemi nedeniyle kurum, esnaf ve vatandaş ziyaretlerini kısıtlı ve genelde çok kalabalık gitmeden birkaç yönetim kurulu üyelerimiz ile gerçekleştiriyoruz . Geçtiğimiz gün Bu yıl 32'ncisi düzenlen 'Vergi Haftası' nedeniyle ilçemizdeki mal müdürülüğünü ziyaret ederek günlerini kutladık bizden bir talepleri olup olmadığını ve beklentilerini konuştuk güzel bir sohbet oldu ziyaretlerimiz devam edecek,dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Namık Ergin’e mal müdürlüğü ziyaretinde yönetim kurulu üyelerinden Mehmet Özdemir ve Aynur  Okutucu eşlik ettiler.
 
Ercan Özçetin