Her yıl 14 Mart’ta kutlanan Tıp Bayramında CHP Lapseki İlçe Örgütü sağlıkçıları unutmadı. Pandemi sürecinde tüm yükü omuzlayan sağlık çalışanlarına CHP Lapseki İlçe Örgütü ziyaretler gerçekleştirerek günlerini kutladı.

Bir yıldır pandemiyle mücadele eden sağlık çalışanları için bu yıl her zamankinden daha zorlu geçen Tıp Bayramı, her yıl 14 Mart'ta kutlanıyor.  1976 yılından bu yana ise 14 Mart'ı içine alan hafta Tıp Haftası olarak kabul ediliyor. Koronavirüsle mücadelede en büyük yükü omuzlarında taşıyan sağlık çalışanlarını CHP Lapseki İlçe Örgütü unutmadı. CHP’liler Tıp Bayramı dolayısıyla kentteki sağlık çalışanlarını ziyaret ederek günlerini kutladı.

Tıp Bayramı ziyaretleri kapsamında CHP Lapseki İlçe Başkanı Yaşar Şaban Genç, İlçe Sekreteri Mustafa Vural, Eğitim Sekreteri Havva Sınmaz, Kadın Oluşumlarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Birgül Coşgun, Örgütlenmelerden sorumlu Başkan Yardımcı Mehmet Selamsız, Kadın Kolları Başkanı Gökçe Özdil ve Gençlik Kolları Yönetiminden Didem Özdil, Lapseki Devlet Hastanesi Başhekimi Hasan Keser ve diğer sağlık çalışanları ile bir araya gelerek Tıp bayramını kutladı. Lapseki CHP İlçe Örgütü üyeleri ziyaretleri kapsamında Lapseki Sağlık Ocağındaki sağlık çalışanlarını da ziyaret ettiler.
Lapseki CHP İlçe Örgütü ziyaretler çerçevesinde yaptığı açıklamada, tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutladıklarını belirterek, ‘’Yaşadığımız pandemi sürecini en az can kaybıyla atlatmak için hayatları pahasına çalışan, gecesini gündüzüne katarak, sevdiklerinden ayrı, birçok zorluk ve sıkıntılarla mücadele eden, doktorundan, hemşiresine, teknisyeninden, hasta bakıcısına tüm sağlık çalışanlarına minnet borçluyuz. Covid-19 salgınıyla mücadelede en ağır yükünü onlar omuzlayarak sürecin tartışmasız kahramanları oldular’’ dedi.

Tuğba Kulasoy