Ülkemizde olduğu gibi tüm dünyada da 18-24 Mart’ta kutlanan Yaşlılar Haftası nedeniyle Lâpseki Cumhuriyet Halk Partisi üyeleri kentte yaşayan yaşlı vatandaşları ziyaret ederek gönüllere dokundu.

Yaşlı insanların sorunlarına dikkat çekildiği gibi genç bireylerin yaşı büyük insanlara olan saygı ve sevgilerinin bilincinde olmasını sağlayan Yaşlılar Haftası, oldukça derin bir mana içermektedir. Yaşlılara Saygı Haftası bu yıl 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanıyor. Bu tarihlerde ülkemizde yaşlıların sorunlarına dikkat çekmek için onlarca etkinlik düzenleniyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Lapseki İlçe yönetiminden Cumhuriyet Halk Partisi Lapseki ilçe başkanı Yaşar Şaban Genç, Eğitim Sekreteri Havva Sınmaz, Kadın oluşumlarından sorumlu başkanı yardımcısı Birgül Coşgun, Kadın Kolları Başkanı Gökçe Özdil ve Kadın kolları yönetiminden Emel Erol tarafından 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında kentte yaşayan vatandaşlara ziyarette bulunuldu. Koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında gerçekleştirilen ziyarette yaşlıların halini hatırını sorup dertlerini dinlediler.

Lâpseki CHP İlçe Başkanlığı tarafından ziyaretlerle ilgili açıklama yapıldı. Açıklamada, ‘’Dünya Yaşlılar Haftası nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi Lapseki ilçe başkanı Yaşar Şaban Genç, Eğitim Sekreteri Havva Sınmaz, Kadın oluşumlarından sorumlu başkanı yardımcısı Birgül Coşgun, Kadın Kolları Başkanı Gökçe Özdil ve Kadın kolları yönetiminden Emel Erol büyüklerimizi ziyaret ettiler. Tüm büyüklerimize sağlıklı yaş almalarını diliyoruz. Onlar bizim için bilgi, birikim ve tecrübe demektir.  Emekleri bizim için çok kıymetlidir. Dünya Yaşlılar Haftası kutlu olsun’’ denildi.

Tuğba Kulasoy