Geçtiğimiz günlerde  Antalya' da Düzenlenen U-23 Serbest Güreş Avrupa ve Dünya Şampiyonları Milli Takım Kamp Kadrosu Belirleme Seçmelerinde, 97 kg. da Lapseki Belediyesinin  Sporcusu Güreşçi Feyzullah Aktürk 1. Olarak, Türkiye Şampiyonu Olmuştu.Şampiyon güreşçi Feyzullah Aktürk, Antrenörü ile birlikte Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.
 
Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz” Başarılarınızın devamını diliyorum
Gönül ister ki Avrupa şampiyonasında güzel bir derece almanız hem ülkemizi hem de Lapseki’yi en iyi şekilde temsil etmeniz. Avrupa şampiyonasından sonra inşallah dünya şampiyonası. Bizler senin başarılarınla gurur duyuyoruz sizlere teşekkür ediyor başarılarınızın devamını diliyoruz”dedi.
Lapseki Belediyesinin  Sporcusu Güreşçi Feyzullah Aktürk” Ben öncelikle sayın belediye başkanımı z Eyüp Yılmaz’a çok teşekkür ediyorum her zaman bana destek oldu. Özelllikle biz dönem sakatlık sürecim vardı o dönemde bir hiçbir zaman bizleri yalnız  bırakmadı başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Antalya’yı atlattık şimdi önümüzde  Makedonya’da Avrupa şampiyonası var orada da ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek dönmek istiyorum inşallah ta başaracağım”dedi.
  2 Nisanda  Antalya' da Düzenlenen  U-23 Serbest Güreş Avrupa ve Dünya Şampiyonları Milli Takım Kamp Kadrosu Belirleme Seçmelerinde, 97 kg. da Lapseki Beledisi  Adına Yarışan Güreşçi Manisa / Aksihar ‘lı. Olan Feyzullah Aktürk 1. Olarak, Türkiye Şampiyonu Olmuştu.
Mayıs ayında Makedonya’da U-23 Avrupa Güreş Şampiyonasına katılacak.
 
2019 ‘da İspanya'da düzenlenen Avrupa Gençler Güreş Şampiyonası'nda Avrupa Şampiyonu oldu.
 
2019’da Estonya da Gerçekleştirilen Şampiyonada Erkekler Serbest Stil 97 kiloda Dünya 3. Oldu .Manisa / Aksihar ‘lı.
 
Ercan Özçetin