CHP Lapseki İlçe Örgütü vatandaşların sorunlarını dinlemeye devam ediyor. Mahalle ve köy ziyaretlerini aksatmayan CHP’liler, ‘’Toplantılarımızda çalışmalarımızı değerlendirip eksiklerimizi tamamlıyor, yeni hedefler belirliyoruz. Kısacası Lapseki'de hiç bir şey eskisi gibi değil!’’ dedi.

Lapseki’de etkin bir şekilde mahalleliyle temas kuran, dertlerini dinleyen ve çözüm önerileri sunan CHP Lapseki İlçe Başkanlığı çalışmalarına son hız devam ediyor. Bu kapsamda ilçe örgütü bu hafta da Lapseki’de mahalle ziyaretlerini gerçekleştirdi.

CHP Lapseki İlçe Başkanlığı tarafından ziyaretlere ilişkin yapılan açıklamada, ‘’CHP Lapseki İlçe Başkanlığı olarak tüm birimlerimizle ve kadrolarımızla , bitirmeyen bir enerjiyle, sıcak-soğuk demeden ve yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz. Halkımızla konuşuyor, sorunlarını, ve taleplerini dinliyor yardımcı olmaya çalışıyoruz. Mahalle ve köylerde öbeklerimizi oluşturuyor, sorumlularını belirliyoruz. Toplantılarımızda çalışmalarımızı değerlendirip eksiklerimizi tamamlıyor, yeni hedefler belirliyoruz. Kısacası Lapseki'de hiç bir şey eskisi gibi değil! Cumhuriyet Halk Partisi olarak aydınlık bir geleceği hep birlikte inşa ediyoruz!’’ denildi.

Tuğba Kulasoy