Lapseki CHP İlçe Başkanlığı, her hafta vatandaşları ziyaret ediyor. Mahallelinin sorunlarını dinleyerek CHP iktidarında sorunların çözüleceğini ifade eden CHP’liler bu hafta da Gazi Süleyman Paşa Mahallesi’ndeki vatandaşları ziyaret etti.

CHP Lapseki İlçe Başkanlığı vatandaştan kopmadığını, mahallelinin her daim yanında olduğunu belirterek ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.  CHP’liler bu hafta Gazi Süleyman Paşa Mahallesi’ndeki vatandaşları ziyaret ettiler.  Ziyarete Kadın Oluşumlarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Birgül Coşgun, Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Ertekin ve Kadın Kolu Başkanı Gökçe Özdil ile partililer katıldı.

Ziyarete ilişkin CHP İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada , “İlçemizin en geniş mahallesi olan Gazi Süleyman Paşa Mahallesi’ndeki ziyaretlerimiz planlanan programımız doğrultusunda devam ediyor. Kadın Oluşumlarından Sorumlu Başkan Yardımcımız Birgül Coşgun, Kadın Kolları yönetim kurulu üyemiz Ayşe Ertekin ve Kadın Kolu Başkanımız Gökçe Özdil’ den oluşan ekibimiz mahalle sakinleri ile bir araya gelerek, Sorunları tespit ettiklerini, CHP iktidarında sorunların çözüleceğini ve tüm engellemelere rağmen Belediye Başkanlarımızın yaptığı çalışmaları anlatıyorlar. CHP varsa umut var. Her şey çok güzel olacak” denildi.
 
Tuğba Kulasoy