AK Parti Lâpseki İlçe Teşkilatı Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz ve İl Genel Meclis Üyeleri Halil Özer ve Hasan Engin ve Gençlik kolları başkanı Oğuzhan Çırak’ın  katılımlarıyla, geçtiğimiz günlerde yeni göreve atanan, Lapseki Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Umman Menendi, Lapseki Devlet Hastanesi Müdürü Alpaslan Özbayram ve Lapseki Devlet Hastanesi Müdür Yardımcısı Naciye Güneşe hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
 
İlçe Başkanı Namık Ergin tarafından düzenlenen ve belediye başkanı Eyüp Yılmaz’ında katıldığı hayırlı olsun ziyaretinde kısa bir konuşma yapan AK Parti ilçe başkanı Namık Ergin” Bu gün belediye başkanımız Eyüp Yılmaz, İl Genel Meclis Üyeleri Halil Özer , Hasan Engin ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız ile birlikte sizlere hayırlı olsun ziyaretinde bulunuyoruz. İlçemiz her geçen gün değişiyor ve gelişiyor. Pandemi döneminde siz sağlık çalışanları çok özverili ile çalıştınız şimdi ise vatandaşlarımıza aşılama çalışmasıyla ilgili çalışama  yapıyorsunuz bu özverili çalışmanızdan dolayı siz sağlık çalışanlarına çok teşekkür ediyor yeni göreveniz hayırlı olsun”dedi.
Belediye başkanı Eyüp Yılmaz” Sizlere hayırlı olsun bundan önce görev yapan arkadaşlara yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür  ediyorum. Şimdi yeni dönem başlıyor inşallah hep birlikte Lapseki’ye Lapsekililere bu bölgede yaşayan insanlara hep birlikte hizmet edeceğiz. Biz siz hastana personeline ve hastaneye ne yapmamız gerekiyorsa elimizden geldiğince yapmaya hazırız. Pandemi süreci devam ediyor bu süreçte bizbirimize daha fazla ihtiyacımız olacağını düşünüyorum. Hastanenin arka bölümüne yeni bir ek bina projesi var bu konuyu devamlı olarak gündeme getiriyoruz  bu konuda çalışmalarımız devam ediyor”dedi.
 
Ercan Özçetin