Lapseki Esnaf ve Sanatkatkar Kredi ve Kefalet Kooperatifi seçimlerine sayılı günler kala köylerdeki esnafları ziyaretlerimize devam ediyoruz diyen Başkan Adayı  Arif Özdemir” Bugüne kadar ziyaretine gidilmeyen köyler varmış’’ dedi.

Seçime sayılı günler kala Lapseki Esnaf ve Sanakatkar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı Arif Özdemir esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Lapseki Esnaf ve Sanakatkar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı  Arif Özdemir ‘’ Bugüne kadar ziyaretine gidilmeyen köyler varmış. Genel kurula sayılı günler kaldı. Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım köylerdeki esnaf arkadaşlarımızı ziyaret ediyor çay için sohbet ediyor genel kurula davet ediyoruz. Köylerdeki  esnaf arkadaşlarımız ziyaretimizden çok memnun kalıyorlar ve bu güne kadar bizim hatırımızı pek soran olmadı diyorlar. Biz ilk gün söylediğimiz gibi ziyaret etmediğimiz hiçbir esnaf arkadaşımız kalmayacak “dedi.

ÖZDEMİR KÖY ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
Lapseki Esnaf ve Sanakatkar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı  Arif Özdemir” Genel kurula sayılı günler kaldı. Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım köylerdeki esnaf arkadaşlarımızı ziyaret ediyor çay için sohbet ediyor genel kurula davet ediyoruz. Bu genel kurul çok farklı geçecek esnaf arkadaşlarımız bizlere projelerimizi soruyorlar bizde anlatıyoruz köy ziyaretlerimize devam edeceğiz” dedi.

Ercan Özçetin