Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, 2012 yılında Hakkari’nin Şemdinli İlçesi’nde PKK terör örgütü ile girilen çatışmada şehit olan Komando Astsubay Zafer Çetin'in oğlu Melih Zafer Çetin için düzenlenen sünnet törenine katıldı.
 
İlçeye bağlı  Şahinli Köyü'nde gerçekleştirilen sünnet mevlidi ve ardından Komando Astsubay Zafer Çetin'in kabrinin ziyaretine, Ak Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Biga Kaymakamı ve Lapseki Kaymakam Vekili Mustafa Can, Belediye Başkanımız Eyüp Yılmaz ve kurum amirleri katıldı.
Şehit oğlu Melih Zafer Çetin'i tebrik eden Ak Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Biga Kaymakamı ve Lapseki Kaymakam Vekili Mustafa Can,  Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Şehit eşi Hayrünnisa Çetin hanımefendiye de, “Allah Oğlunuza hayırlı, sağlıklı, uzun ömürler versin inşallah." temennisinde bulundular.
Ardından Vali İlhami AKTAŞ, AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu ve beraberindekiler Aziz Şehidimiz P. Kd. Çvş. Hüseyin Çetin’in kabrini ziyaret ederek dua ettiler.
 Şehit  Komando Astsubay Zafer Çetin'in oğlu Melih Zafer Çetin için düzenlenen düğün töreninde sünnet olan Melih Zafer Çetin, belediye başkanı Eyüp Yılmaz’ın arabasıyla konvoyda gezerken ayrıca sünnet olan Melih Zafer Çetin, AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’ın  ve Çanakkale valisi İlhami Aktaş’ın makam aracıyla bir süre gezdi.
 
Ercan Özçetin