CHP İlçe Örgütü kalabalık bir heyetle Adatepe köyüne ziyarette bulundu. Köy halkı ile bir araya gelen üyeler köy ziyaretlerine devam edeceklerini belirterek, ‘’Gidilmedik köy ve mahalle bırakmayacağız!’’ ifadelerini kullandılar.

Çardak belediye başkanı Metin Semerci, ilçe başkanı Yaşar Şaban Genç, Halkla ilişkilerden sorumlu başkan yardımcısı Dilek Kızıltuğ, Tarım Politikaları ve Kooperatifçilikten sorumlu bşk yardımcısı Zöhre Koç, il genel meclis üyesi Özkan Aldemir, belediye meclis üyesi  Mehmet Bilgin ve Çardak belde başkanı Kazım Atılgan Adatepe köyüne ziyarette bulundu. Ziyarette muhtar Muammer Akçay ve Adatepe'lilerle bir araya gelen CHP’li heyet kendilerine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

Ziyarete ilişkin açıklama yapan CHP Lapseki İlçe Başkanlığı, ‘’Bu ziyaretlerimizle hem ilişkilerimizi geliştiriyoruz hem de yeni insanlar tanıyoruz. Partimizin varlığını ve her daim yanlarında olduğumuzu hissettiriyoruz. Köy ziyaretlerimiz planlama doğrultusunda devam edecektir. Gidilmedik köy ve mahalle bırakmayacağız!’’ ifadelerine yer verdi.

Tuğba Kulasoy