Bir televizyon programı için Lapseki’ye gelen 59. ve 60. Hükümetlerde Dış Ticaret ve Gümrüklerden Sorumlu Devlet Bakanı olarak görev yapan Sayın Kürşat Tüzmen, Lapseki’de Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz’ın misafiri oldu.
 
Sabah saatlerinde ilçeye gelen 59. ve 60. Hükümetlerde Dış Ticaret ve Gümrüklerden Sorumlu Devlet Bakanı olarak görev yapan  Kürşat Tüzmen’i Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz karşıladı.
Lapseki Belediye başkanı Eyüp Yılmaz, geçmiş dönem Dış Ticaret ve Gümrüklerden Sorumlu Devlet Bakanlık görevi yapan Kürşat Tüzmen’i artık bitme aşamasına gelen 1915 Çanakkale köprü inşaatı, sahil projesi ve ilçe merkezine yapılan şehitlik ziyaretlerini birlikte yaparak ilçenin çeşitli yerlerini gezdiren Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz” Her fırsatta söylüyorum her geçen gün ilçemiz değişiyor ve gelişiyor. Bu değişimin en önde gelen ismi ise dünyanın en uzun aralıklı olan 1915 Çanakkale köprüsü çok şükür bitme aşamasına geldi artık. İlçemizi Geçmiş dönem 59. ve 60. Hükümetlerde Dış Ticaret ve Gümrüklerden Sorumlu Devlet Bakanı olarak görev yapan Kürşat Tüzmen ilçemizi ve belediyemizi ziyaret etti. Bir televizyon program çekimleri için ilçemizi seçmişler buda bizi son derece mutlu etti. Bizde kendisini ilçemizde gezdirdik misafir ettik sayın bakan ilçemizi çok değişmiş ve gelişmiş olarak gördüğünü dile getirdi. Lapseki Çanakkale’nin merkezi olacak” dedi.
 
Ercan Özçetin