Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Lapseki Meslek Yüksekokulu’nda bölümlerin iç paydaş toplantıları yapıldı. Toplantılar online olarak gerçekleştirildi.
ÇOMÜ Lapseki Meslek Yüksekokulu’nda 6 ayrı bölümün iç paydaş toplantıları online olarak gerçekleştirildi. 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında Park ve Bahçe Bitkileri Bölümü Peyzaj ve Süs Bitkileri Yetiştiriciliği Programı tarafından düzenlenen İç Paydaş Toplantısı Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Yavuz Alkan başkanlığında bölüm öğretim üyeleri ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti. Bölüm başkanı Dr. Öğr. Üyesi Yavuz Alkan tarafından öğrencilere yeni dönemde programının eğitim ve araştırma faaliyetleri, akreditasyon çalışmaları, ders içerikleri, staj ve ilgili konularda bilgilendirme yaptı. Dr. Öğr. Üyesi Yavuz Alkan, yeni dönemin tüm pandemi önlemleri alınarak sağlıklı bir şekilde sürmesini temenni ettiğini, tüm akademik personel için verimli bir dönem olmasını dilediğini dile getirerek toplantıyı sonlandırdı.
Kimya ve Kimyasal İşleme Teknolojileri Bölümü Laboratuvar Teknolojisi Programı iç paydaş toplantısı Bölüm Başkanı Doç.Dr. Ganime Aydın’ın başkanlığında düzenlendi. Bölüm öğretim üyeleri ve öğrenciler ile yapılan iç paydaş toplantıda öğrenciler söz alarak online eğitim sürecini ve sürecin kendileri üzerindeki etkilerini değerlendirdi. Doç.Dr. Ganime Aydın yeni dönemin tüm pandemi önlemleri alınarak sağlıklı bir şekilde sürmesini temenni ettiğini, tüm akademik personel için verimli bir dönem olmasını dilediğini dile getirerek toplantıyı sonlandırdı.
Kimya ve Kimyasal İşleme Teknolojileri Bölümü Biyokimya Programı iç paydaş toplantısı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ganime Aydın’ın başkanlığında düzenlendi. Doç. Dr. Ganime Aydın tarafından iç paydaşlara eğitim ve araştırma faaliyetleri, kalite çalışmaları ve ilgili konularda bilgilendirme yaptı. Biyokimya programı öğrencilerinin Microsoft Teams programı üzerinden online katılım sağladığı toplantıda öğrenciler söz alarak online eğitim sürecini değerlendirdi.
Finans-Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü Maliye Programı İç Paydaş Toplantısı program öğretim elemanları katılımıyla yüz yüze gerçekleştirildi. İç paydaş olarak Lapseki MYO Maliye Programı İç Paydaş Öğrenci Temsilcisi Deniz Altunsoy çevrimiçi olarak toplantıya katılım gösterdi.  ÇOMÜ Lapseki MYO Finans-Bankacılık ve Sigortacılık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Engin Gür tarafından iç paydaşlara Maliye Programının eğitim ve araştırma faaliyetleri, akreditasyon çalışmaları, ders içerikleri ve ilgili konularda bilgilendirme yapıldı. Doç.Dr. Engin Gür yeni dönemin tüm pandemi önlemleri alınarak sağlıklı bir şekilde sürmesini temenni ettiğini, tüm akademik personel için verimli bir dönem olmasını dilediğini dile getirerek toplantıyı sonlandırdı.
Bankacılık ve Sigortacılık Programı İç Paydaş Toplantısı Finans-Bankacılık ve Sigortacılık Bölüm Başkanı Doç.Dr. Engin Gür’ün başkanlığında program öğretim elemanlarının yüz yüze ve Bankacılık ve Sigortacılık Programı İç paydaş öğrenci temsilcisi Aleyna Nur Elmas’ın çevrimiçi katılımıyla gerçekleşti. Finans-Bankacılık ve Sigortacılık Bölüm Başkanı Doç.Dr. Engin Gür tarafından iç paydaşlara Bankacılık ve Sigortacılık Önlisans Programının eğitim ve araştırma faaliyetleri,  akreditasyon çalışmaları, ders içerikleri ve ilgili konular hakkında bilgilendirme yapıldı. Doç.Dr. Engin Gür tarafından Bankacılık ve Sigortacılık Programı İç paydaş öğrenci temsilcisi Aleyna Nur Elmas’a bölümü ile ilgili soruları, talep ve istekleri olup olmadığı sorulmuş, bölümün daha verimli hale gelebilmesi için öğrenciden görüş istendi. 
Lapseki Meslek Yüksekokulu Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümü İç paydaş toplantısı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Gümüş’ün başkanlığında düzenlenerek  Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümü öğrencilerinin Microsoft Teams programı üzerinden online katılım sağladı. Toplantıda öğrenciler söz alarak online eğitim sürecini değerlendirdi. Yeni eğitim öğretim döneminde eğitim ve araştırma faaliyetleri, kalite çalışmaları ve derslerin işleyişleri hakkında bilgi verildi.
Haber Merkezi