Geçtiğimiz günlerde AK Parti İlçe Başkanı Namık Ergin başkanlığında yapılan yönetim kurulu  toplantı sonrasında yapılan açıklamada yönetim kurulunda   görev değişikliği yapıldığı öğrenildi.
AK Parti ilçe başkanlığından yapılan açıklamaya göre daha önce teşkilat başkanlığı görevi yapan Murat Gürşen’in yerine Şaban Kılıçan teşkilat başkanlığına Murat Gürşen ise siyasi hukuk işler başkanlığı görevine getirildi. İlçe seçim işleri başkanı Ahmet Evran, Daha öncede İlçe tanıtım medya başkanı görevini yürüten Halil İbrahim Çiçek aynı göreve devam etti. Yönetim kurulu üyelerinde diğer görev dağlımı ise şöyle oluştu ilçe sosyal politikalar başkanı Esin Kahyaoğlu, ilçe yerel yönetimler başkanı Cuma Doğan, ilçe ekonomi işler başkanı İsmail Kırkıl, ilçe sivil toplum ve halkla ilişkiler başkanı Ali İksan Şen, ilçe mali ve  idari işler başkanı , Kani Mıstık, ilçe sekreterlik başkanı Ahmet Kaya   görev aldılar.
Basına kapalı yapılan toplantının ardından kısa bir açıklama yapan AK Parti ilçe Başkanı Namık Ergin” Göreve geldiğimizden kısa bir süre sonra tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs ten dolayı vatandaşımız ile birlikte olamadık hatta yönetim kurulu toplantılarımızı bile yapamadığımız zamanlar oldu. Tedbirleri elden bırakmadan çalışmalara başladık. Yönetim kurulu içinde yeni görevlendirmeler yaptık ve çalışmalara kısa zaman içerisinde başlıyoruz. Bu çerçevede ilk önce köy ziyaretlerimizi yapacağız her zaman söylediğimiz gibi çalınmadık kapı, dokunmadık el kalmayacak” dedi.
 
Ercan Özçetin