Lâpseki Belediye Başkanlığı 9 adet işyerini kiraya verecek ve iki araç hattı satılacak. İhale, Belediyesi Hizmet Binası Encümen Toplantı Salonu’nda,21 Ekim Perşembe günü, saat 10.00’da başlayacak.  Taşınmazlar ve hatlar açık teklif usulü ile ihale edilecektir. Öğrenci Servis Hattı için ihale açılış bedeli, 40 bin 500 TL olarak belirlenirken, Merkez Taksi Hattı için 320 Bin TL bedel belirlendi.

Basın İlan Kurumu ilan portalında yayınlanan ilana göre; Lâpseki Belediyesi Başkanlığı, 9 tane işyerini kiraya verecek ve iki adet araç hattını satacak. İhale, Belediyesi Hizmet Binası Encümen Toplantı Salonu’nda,21 Ekim Perşembe günü,saat 10.00’da başlayacak.  Taşınmazlar ve hatlar açık teklif usulü ile ihale edilecektir.
Öğrenci Servis Hattı için ihale açılış bedeli, 40 bin 500 TL olarak belirlenirken, Merkez Taksi Hattı için 320 Bin TL bedel belirlendi.
İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için son başvuru tarihi olan 21.10.2021 saat 09.30’a kadar gerekli belgeler ile Belediye hizmet binası emlak servisine başvurmaları gerekiyor.  Detaylı bilgilere www. ilan. gov.tr  adresinden  ulaşılabilir.
 
Tuğba Kulasoy