Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi işbirliğinde Biga Uygulamalı Bilimler Fakültesi öğrencileri ve banka ve lojistik sektörünün temsilcileri ile İŞKUR yetkilileri İŞKUR Kariyer Gününde bir araya geldi.  

ÇOMÜ Biga Uygulamalı Bilimler Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleşen etkinliğe Biga Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selahattin Kanten, Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mehmet Uğur Yavuz, İş ve Meslek Danışmanı Salih Ersoy, Adal Lojistik İşvereni Aybike Arslan, Eras Lojistik Kara Nakliye Şefi Mehmet Aydemir ve Denizbank Biga Şube Müdürü Özgür Şahin öğrencilerle deneyimlerini paylaştılar.
Banka ve lojistik sektörünün gelecek projeksiyonu hakkında değerlendirmede bulunan sektör temsilcileri öğrencilere öğrenim hayatlarında kendilerini nasıl geliştirebilecekleri ve sektörlerin beklentilerine değindiler. Çanakkale İŞKUR İl Müdürü Mehmet Uğur Yavuz, öğrencilere kariyer planlaması açısından üniversite hayatının önemine vurgu yaptı ve artık gelişen ve değişen dünyaya ayak uydurmanın bilgiye sahip olmanın yanında uygulamaya geçirmek olduğunu da belirtti. Yavuz, özgeçmiş hazırlama, iş arama ve mülakat teknikleri gibi iş arama süreci öncesi kendilerini hazırlayabilecekleri İŞKUR’un İş Kulübü faaliyetleri hakkında bilgi verdi.
Haber Merkezi